25.1. - 5.2. 2021  POLEDNÍ MENU  TAKÉ NA FACEBOOKU

Objednávky 494 623 265

 

Pondělí

25.1.

 

 

 

Polévka:

ZELENINOVÁ -KRÉMOVÁ

30/15

 

Menu 1:

VEPŘOVÉ MEDAILONKY NA HRUŠKÁCH,BRAMBOROVÁ KAŠE

114,-

 

Menu 2:

CHILLI CON CARNE V TORTILLE

109,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

TORTILLA PLNĚNÁ ZELENINOU, KUŘECÍM MASEM, DRESING

135,-

 

Úterý

26.1.

 

 

 

Polévka:

VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI

30/15

 

Menu 1:

VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ, DUŠENÁ RÝŽE

119,-

 

Menu 2:

ČEVABČIČI,BRAMBOR, CIBULKA, HOŘČICE

109,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

TORTILLA PLNĚNÁ ZELENINOU, KUŘECÍM MASEM, DRESING

135,-

 

Středa

27.1.

 

 

 

Polévka:

KRKONOŠSKÉ KYSELO

30/15

 

Menu 1:

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT

121,-

 

Menu 2:

KUŘECÍ NUDLIČKY SE SUŠENÝMI RAJČATY, SLANINOU A BAMBUSEM, TAGLIATELLE

112,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

TORTILLA PLNĚNÁ ZELENINOU, KUŘECÍM MASEM, DRESING

135,-

 

Čtvrtek

28.1.

 

 

 

Polévka:

FAZOLOVÁ

30/15

 

Menu 1:

KUŘECÍ PRSÍČKO S OMÁČKOU Z LIŠEK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR

114,-

 

Menu 2:

RAJSKÁ OMÁČKA, HOVĚZÍ MASO, KOLÍNKA

116,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

TORTILLA PLNĚNÁ ZELENINOU, KUŘECÍM MASEM, DRESING

135,-

 

Pátek

29.1.

 

 

 

Polévka:

VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ

30/15

 

Menu1:

MORAVSKÝ VRABEC, BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY, ZELÍ

119,-

 

Menu2:

KUŘECÍ NUDLIČKY S ROKFÓROVOU OMÁČKOU, KOLÍNKA

109,-

 

Menu3:

 

 

 

Salát :

TORTILLA PLNĚNÁ ZELENINOU, KUŘECÍM MASEM, DRESING

135,-

 

Pondělí

1.2.

 

 

 

Polévka:

PÓRKOVÁ

30/15

 

Menu 1:

VEPŘOVÁ PANENKA NA HOUBÁCH, BRAMBOR

119,-

 

Menu 2:

ZELENINOVÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČERVENÁ ŘEPA

109,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY A SLADKOU CHILLI OMÁČKOU

135,-

 

Úterý

2.2.

 

 

 

Polévka:

VÝVAR S TĚSTOVINOU

30/15

 

Menu 1:

VEPŘOVÉ VÝPEČKY NA ČERNÉM PIVU, CHLUPATÝ KNEDLÍK, ZELÍ

118,-

 

Menu 2:

KUŘECÍ KUNG-PAO, DUŠENÁ RÝŽE

112,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY A SLADKOU CHILLI OMÁČKOU

135,-

 

Středa

3.2.

 

 

 

Polévka:

ZELNÁ

30/15

 

Menu 1:

BRNĚNSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOR

118,-

 

Menu 2:

ČOČKA NA KYSELO, UZENÁ KRKOVICE, OKURKA

112,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY A SLADKOU CHILLI OMÁČKOU

135,-

 

Čtvrtek

4.2.

 

 

 

Polévka:

GULÁŠOVÁ

30/15

 

Menu 1:

HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA

114,-

 

Menu 2:

GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM, LISTOVÝM ŠPENÁTEM A ANGL.SLANINOU

109,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY A SLADKOU CHILLI OMÁČKOU

135,-

 

Pátek

5.2.

 

 

 

Polévka:

VÝVAR S DROBENÍM

30/15

 

Menu1:

HOVĚZÍ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ, ŠŤOUCHANÝN BRAMBOR

118,-

 

Menu2:

KUŘECÍ PRSÍČKA NA MEDU A POMERANČÍCH, DUŠENÁ RÝŽE / BRAMBOR

112,-

 

Menu3:

 

 

 

Salát :

SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY A SLADKOU CHILLI OMÁČKOU

135,-

 

 

 

Jídelní lístek na Facebooku