8.-12.BŘEZEN 2021  POLEDNÍ MENU  TAKÉ NA FACEBOOKU

Objednávky 494 623 265

 

Pondělí

 

 

 

 

Polévka:

VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLE

30/15

 

Menu 1:

KUŘECÍ NUDLIČKY SE SÝROVOU OMÁČKOU, TAGLIATELLE

112,-

 

Menu 2:

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOR, OKURKA

119,-

 

Menu 3:

 

 

 

Salát :

TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM

135,-


 

Úterý

 

 

 

 

Polévka:

GULÁŠOVÁ

30/15

 

Menu 1:

KŘENOVÁ OMÁČKA, HOVĚZÍ DUŠENÉ, BRAMBOR/ HOUSKOVÝ KNEDLÍK

116,-

 

Menu 2:

LASAGNE S BOLOŇSKÝM RAGŮ

112,-

 

Menu 3:

ZAPEČENÁ KOTLETA NA SMETANĚ S BRAMBOREM

112,-

 

Salát :

TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM

135,-


 

Středa

 

 

 

 

Polévka:

VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI

30/15

 

Menu 1:

VEPŘOVÉ VÝPEČKY, HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍ

119,-

 

Menu 2:

RIZOTO S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU SYPANÉ EIDAMEM

109,-

 

Menu 3:

DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM

102,-

 

Salát :

TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM

135,-


 

Čtvrtek

 

 

 

 

Polévka:

PÓRKOVÁ

30/15

 

Menu 1:

RAJSKÁ OMÁČKA, DUŠENÉ HOVĚZÍ, TĚSTOVINY / HOUSKOVÝ KNEDLÍK

116,-

 

Menu 2:

FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, OKURKA

102,-

 

Menu 3:

KUŘECÍ STEAK NA ITALSKÉM KOŘENÍ, HRANOLKY

124,-

 

Salát :

TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM

135,-


 

Pátek

 

 

 

 

Polévka:

TOMATOVÁ

30/15

 

Menu1:

KUŘECÍ ROLÁDA SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÁ KAŠE

114,-

 

Menu2:

ŠAMORÝNSKÝ ROŽEŇ, OPEČENÝ BRAMBOR, DIP

112,-

 

Menu3:

 

 

 

Salát :

TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM

135,-


 

Jídelní lístek na Facebooku